10 grootste auto producenten ter wereld

De automobielsector (autobedrijven) is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen en gevestigde bedrijfstak. Innovatie en fabricage van voertuigen heeft de industrie geholpen om tot een winstgevende bedrijfstak te groeien. Automobielbedrijven hebben aanzienlijk bijgedragen aan de ontwikkeling van de wereldeconomie door banen te creëren die veel belastingen betalen en veel buitenlandse valuta verdienen. Er zijn verschillende autoproductiebedrijven in de wereld die voertuigen in grote hoeveelheden produceren.

Hier hebben we de top 10 van grootste autoproductiebedrijven ter wereld vermeld.

1) Tata Motors:
Tata Motors is het grootste en 17e grootste automobielfabrikagebedrijf ter wereld in de wereld. Dit bedrijf staat bekend om zijn productie van auto’s, vrachtwagens, busjes, touringcars en ga zo maar door. Tata Motors heeft de hoogste omzet behaald en is in 2017 alom populair in het hele land.

Dit bedrijf heeft een passie voor het wereldwijd voorzien van de beste commerciële en passagiersvoertuigen en de beste klantervaringen.

Belangrijkste feiten:

TATA-MOTOREN Opgericht in 1945
Medewerkersterkte 60.000
Bedrijfsomzet $ 42 miljard
Voertuigen verkocht> 9 miljoen
Verkoop- en servicepunten> 6, 600

Tata Motors is te vinden op en off-road in meer dan 175 landen over de hele wereld. Auto’s, bussen en vrachtwagens van Tata Motors worden op 20 locaties over de hele wereld uitgerold, zeven in India en de rest in het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Thailand, Zuid-Afrika en Indonesië.

2) Mahindra & Mahindra Ltd:
Mahindra & Mahindra Ltd is een wereldwijde federatie van bedrijven van US $ 19 miljard. Dit bedrijf is ’s werelds grootste tractorfabrikant en tevens het op een na grootste autoproductiebedrijf van India. Mahindra & Mahindra is India’s grootste SUV-productiebedrijf dat tweewielers, bussen, pick-up, tempo, vrachtwagens en commerciële voertuigen produceert.

Dit bedrijf verbindt zich ertoe te investeren in technologie en de wereldwijde aanwezigheid te vergroten. Mahindra & Mahindra streeft ernaar de productie zowel in kwantiteit als kwaliteit te vermenigvuldigen met een grote focus op uitstekende productie. Dit bedrijf heeft verschillende toonaangevende en categorie-bepalende merken gecreëerd.

3) Maruti Suzuki
Maruti Suzuki had een grote revolutie in de auto-industrie gebracht. Dit is een van de oude bedrijven die expertise hebben op het gebied van de productie van auto’s. Dit bedrijf heeft auto’s gemaakt zoals Alto, Omni, Estilo enzovoort. De totale jaarlijkse productiecapaciteit van dit bedrijf is ongeveer 14, 50.000 eenheden.

Maruti Suzuki werkt met een missie om een ​​auto te leveren voor elk individu, gezin, behoefte, budget en Way of Life. Hiervoor biedt het 15 merken en meer dan 150 varianten, variërend van Alto 800 tot de Life Utility Vehicle Maruti Suzuki Ertiga.

4) Hero MotoCorp Ltd:
Hero MotoCorp Ltd is een van de beste bedrijven in India. Hero MotoCorp Ltd. (voorheen Hero Honda Motors Ltd.) is ’s werelds grootste fabrikant van tweewielers, gevestigd in India.

Dit bedrijf behaalde de felbegeerde positie om het grootste tweewielerproductiebedrijf in India in 2001 te zijn en het ‘World No.1’ tweewielerbedrijf wat betreft de verkoop van unitvolumes in een kalenderjaar. Hero MotoCorp tweewielers worden geproduceerd in 4 wereldwijd gefundeerde productiefaciliteiten.

5) Bajaj Auto Limited:
Bajaj Auto Limited is een van de toonaangevende bedrijven en het vlaggenschipbedrijf van het bedrijf, Bajaj Auto, is gerangschikt als ’s werelds vierde grootste fabrikant van drie- en tweewielers.

Het merk Bajaj is bekend in verschillende landen in Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Zuid- en Zuidoost-Azië. Hun vlaggenschipbedrijf produceert Chetak-scooters die de bestseller op de Indiase markt waren. Het bedrijf maakte zelfs de fietsen als pulsar en nu werken ze eraan.

6) Toyota Motor Corporation:
Toyota Motor Corporation is een van de topbedrijven in de automobielindustrie ter wereld. Dit bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt verschillende auto-productassortimenten, van SUV’s, minivans, luxe en sport utility vehicles, vrachtwagens en bussen en andere.

Toyota Motor Corporation heeft andere autofabrikanten, waaronder Daihatsu Motor voor de productie van miniauto’s en Hino Motors voor de productie van bussen en vrachtwagens. Toyota-automotoren zijn gefixeerd met een verbranding of de laatste tijd met hybride motoren zoals die in de Prius.

7) Chevrolet:
Chevrolet is een Amerikaanse divisie van General Motors. Het bedrijf heeft een scala aan vrachtwagens, auto’s en commerciële voertuigen als de producten die het biedt met zijn diensten, waaronder olie verversen, autoverzekering, voertuig financiering, verkoop van voertuigen en voertuig reparaties. Chevrolet heeft de reputatie een auto te zijn van alle portemonnees en alle doelen. Het brede scala aan voertuigen omvat onder meer compacte auto’s en middelgrote commerciële vrachtwagens.

8) MITSUBISHI MOTORS CORPORATION:
Mitsubishi Motors Corporation ontwikkelt, ontwerpt, fabriceert, verkoopt en koopt auto’s en onderdelen, vervangende onderdelen. Dit bedrijf produceert onderdelen, reserveonderdelen en accessoires van de gebruikte auto’s.

Mitsubishi helpt de productiviteit en kwaliteit op de werkvloer te verhogen. Daarnaast bieden uitgebreide servicenetwerken over de hele wereld directe communicatie en uitgebreide ondersteuning aan klanten.

9) Honda Motor Co Ltd. Bedrijf:
Honda Motor Co Ltd. Company is een toonaangevende automaker en de grootste motorproducent ter wereld. De motorfietsenlijnen bieden alles, van superfietsen tot scooters, waarbij het bedrijf zich ook toelegt op de productie van waterscooters en ATV’s.

De modellen van dit bedrijf omvatten zeven luxe voertuigmodellen, maar ook SUV’s en anderen. Binnen de lijnen zijn ook Honda Power-producten en -machines zoals sneeuwblazers, grondfrezen, grasmaaiers, buitenboordmotoren en draagbare generatoren. Motorkwaliteit, duurzaamheid en economisch brandstofverbruik zijn de belangrijkste redenen waarom klanten Honda-machines verkiezen.

10) Ford Motor Company:
Ford Motor Company is een van de toonaangevende autofabrikanten ter wereld die hoog scoort bij de beste autobedrijven. Enkele van de meest populaire merken zijn Lincoln, Taurus, Focus, Mustang en Fiesta enz.

De auto’s van het bedrijf worden gekenmerkt door luxe onder het merk Lincoln Marque, terwijl andere merken goed zijn voor sport en off-roadprestaties. In het verleden produceerde Ford enkele van de beste trucks, bussen en tractoren