13 Spullen die je in je auto moet hebben.

Het leven zit vol onverwachte momenten. En vaak is het op die momenten dat je zou willen dat je wat meer voorbereid was geweest. Wanneer het onverwachte gebeurt terwijl je onderweg bent, heb je dan alles wat je nodig hebt? Maak het vandaag je missie om ervoor te zorgen dat je voorbereid bent. Het kan het verschil maken.

Hier zijn 13 dingen die je in je voertuig moet bewaren in geval van nood:

Zaklantaarn (met reserve batterijen)

Omdat er soms onverwachte momenten in het leven gebeuren in het donker.

Verbandtrommel

Draag altijd verschillende verbanden, antiseptische doekjes, handschoenen, pijnstillers, schaar, katoenen ballen, gaas en plakband in je auto.

Reserveband

Vandaag komen niet alle auto’s met een reserveband, maar een inflator set. Een inflator set helpt een lekke band te repareren, maar is misschien niet handig als er een volledige uitbarsting is. Wees dus voorbereid en zorg dat je een reserve hebt.

Gereedschap

Als je een band moet vervangen, heb je een beetje hulp nodig.

Auto escape hammer

Het is klein, maar het kan je leven redden. Het ene uiteinde kan worden gebruikt om je gordel om te knippen, terwijl het andere uiteinde kan worden gebruikt om je raam te breken.

Nood driehoek

Als je voor langere tijd moet stoppen, trek dan zo ver mogelijk van de weg af. Plaats vervolgens je nood driehoek achter je voertuig, zodat andere bestuurders je gemakkelijker kunnen vinden.

Startkabels

Laat een lege auto-accu u niet laten hangen.

Smartphone oplader

Als je apparaten zijn overleden en je om hulp moet vragen, wat zou je doen? Een oplader die wordt aangesloten op de sigarettenaansteker of USB-poort van je auto is een eenvoudige, betaalbare oplossing.

Handleiding

Dat wil zeggen, als het nog niet in je handschoenenkastje zit.

IJskrabber

Houd je windschermen en ramen in de winter vrij.

Opvouwbare schop

Als je auto ooit in de sneeuw vastzit, kun je je weg eruit schoppen. Of, als je vastzit in een gat, heb je wat je nodig hebt om het te vullen.

Deken

Of je nu de nacht in je voertuig doorbrengt of er buiten wacht voor hulp, een deken houd je dan warm.

Flessen water en mueslirepen

Voor het geval dat je ooit gestrand bent, is het altijd een goed idee om een ​​soort voedsel en water te hebben.