4 Car Fixes die je met je kinderen kunt doen

De vakanties zijn hier en dat betekent dat je kinderen zich zullen vervelen. Het betekent ook dat ze letterlijk niets definiĆ«ren van een weekdag en een weekend voor hen, dus ze zullen waarschijnlijk onverzadigbaar zijn voor activiteit, ongeacht of je je kostbare weekeinden moet doorbrengen met klussen of niet. Dat gezegd hebbende, als je een beetje werk gepland hebt met je geliefde auto, zijn er een paar dingen die je kunt doen om je kinderen erbij te betrekken, hen te leren hoe ze goed voor hun toekomstige auto’s kunnen zorgen, en hen te helpen leren waarom een auto is een van de belangrijkste troeven die iemand kan bezitten. Samen kunnen we allemaal helpen om de volgende generatie autoliefhebbers groot te brengen!

De auto schoonmaken

Elk kind houdt ervan zijn ouders te helpen met het wassen van de auto, en het is de perfecte manier om de jongere kennis te laten maken met verschillende delen van de auto, om voor hen te zorgen en wat het regelmatig schoonmaken van de auto is, afgezien van een glanzende verfbeurt. Kinderen vinden het heerlijk om rommelig te worden, en laten we eerlijk zijn, niemand vindt het wasproces van autoverzorging toch leuk. Krijg een paar meer handen aan dek, zodat je sneller tot de juiste detaillering komt.

Wielen verwijderen / banden verwisselen

Een remwisseling kan een beetje sterk zijn voor een kind om te ondernemen, maar er is geen reden waarom je ze niet kunt betrekken bij het uitdoen van de wielen. De perfecte krachtmeting om elk kind het gevoel te geven dat het goed bij het kind betrokken is, het is ook een geweldige manier om niet alleen iemand te leren hoe je een band kunt verwisselen (een belangrijke levensles), maar ook om de jonge liefhebber te laten weten hoe de remmen zijn , wielen en ophanging aan een auto.

De olie verversen

We suggereren niet dat je je kinderen onder een opgekrikte auto probeert het oliefilter los te wrikken, maar ze betrekken bij het bijvullen van de motorolie van je auto (voorzichtig, natuurlijk) is perfect om uit te leggen hoe de motor werkt, wat de olie doet het echt en hoe de binnenkant van uw auto eigenlijk functioneert.

Van bougie veranderen

Leren bougies te vervangen, kunnen tijd en geld besparen voor elke autobezitter, op voorwaarde natuurlijk dat ze bereikbaar zijn vanaf de motorkap. Het is ook een geweldige manier om de oudere kinderen erbij te betrekken, want het enige dat u echt nodig hebt, is een bougiesleutel en de juiste aansluiting om de klus te klaren. Pas echter op voor scherpe voorwerpen die uit hoeken en gaten in uw motorruimte kunnen steken.