3 Manieren om je droom auto te rijden

De auto die we rijden dat we naar de buitenwereld gaan, inderdaad, als materiële objecten gaan, wordt wat we rijden meestal meer beoordeeld dan zelfs het huis waarin we leven; dit komt omdat het wordt gezien als een voor de hand liggende, tastbare weergave van waar je bent in het leven.

Dat gezegd hebbende, het kan een financieel zware ervaring voor mensen zijn om je droomauto te krijgen, aangezien de meeste “droomauto’s” niet bijzonder betaalbaar zijn. Om deze reden kiezen veel mensen ervoor om de aantrekkingskracht van hun bestaande auto te vergroten en het uiterlijk en de prestaties te verbeteren. Het verkrijgen van lichtmetalen wielen is bijvoorbeeld veel handzamer en betaalbaarder dan het kopen van een gloednieuwe auto.

Het andere waar veel mensen op focussen, is hun bestaande auto te behouden om hem in topvorm te houden, zodat hij net zo goed presteert als nieuwere modellen.

In dit artikel bekijken we de drie populairste routes om uw droomauto te besturen, waarbij de voor- en nadelen van elk financieel perspectief worden afgewogen.

McLaren 600LT Review Roof Above carwitter 1024×768 – De drie routes om met uw droomauto te rijden – De drie routes om met uw droomauto te rijden

Eigen auto

Dit is de meest realistische keuze voor nieuwe chauffeurs, omdat veel verhuur- en leasemaatschappijen van de bestuurder eisen dat hij een licentie heeft van minimaal twee jaar. Er zijn ook financiële voordelen, als geheel is het een waardeverminderend actief, wat betekent dat het elk jaar geld verliest – in ieder geval is het van jou, en je kunt het in een later stadium verkopen.

Autoverhuur is vergelijkbaar met het huren van een huis; als het geld eenmaal voor die maand is uitgegeven, wordt het uitgegeven en heb je niets meer om te laten zien – terwijl je het in je eigen huis van de term hebt.

Het kopen van een gloednieuwe auto kan een dure optie zijn omdat er veel vergoedingen moeten worden betaald, en de auto verliest een aanzienlijk deel van zijn waarde omdat deze van het voorterrein wordt gereden. Om deze reden is het kopen van een stuk zinniger, omdat je nog steeds de voordelen hebt van het besturen van een nieuwe auto, maar je krijgt veel meer waar voor je geld.

Huur je auto

Als je ouder bent dan 25, kan het huren van een auto een heel leuke ervaring zijn die niet te veel kost. Je kunt vanaf 23 jaar een auto huren (eenentwintig op sommige plaatsen) maar vaak is dit onderhevig aan een jonge bestuurderstoeslag die het huren van een voertuig veel duurder maakt.

Dat gezegd hebbende, als u bedenkt hoeveel verzekeringskosten – het huren van een auto die wordt geleverd met een volledig uitgebreide verzekering, met name als het een snelle auto in een hoge verzekeringsgroep is, kan u uiteindelijk veel geld besparen, vooral voor onervaren bestuurders zonder een geen claim bonus.

Lease je auto

Leasing is een geweldige optie om uw droomauto te kopen, maar vergelijkbaar met het huren van een auto zijn er vaak vrij strikte criteria voor nieuwe bestuurders – wat betekent dat u in de eerste paar jaar dat u gaat rijden, of op jonge leeftijd moeite hebt om een ​​auto te leasen. , maar het is mogelijk … en u zult versteld staan ​​van de geweldige deals die u kunt krijgen op premium-auto’s door middel van leasing.