3 redenen om in een bedrijfsauto te investeren

1. Scheidt bedrijfsactiviteiten van persoonlijke verplichtingen

Een van de belangrijkste redenen waarom zo veel eenmanszaken en onafhankelijke contractanten hun activiteiten integreren, is ten behoeve van het scheiden van zakelijke en persoonlijke verplichtingen. Dit kan ook gelden voor bedrijfsauto’s. Wanneer uw bedrijf in een voertuig investeert met het enige doel om ‘on the job’ te worden gebruikt, moet u ook een commerciële verzekering afsluiten. U kunt toegestane stuurprogramma’s op het beleid vermelden, waaronder alleen uzelf of andere vertrouwde werknemers met goede rij-records, maar in het geval van een storing in een fout zou de aansprakelijkheid op het bedrijf vallen en niet u als privépersoon in de meeste gevallen gevallen. Dit is iets dat je zou moeten onderzoeken in de staat waarin je woont, omdat alle staten hun eigen verzekeringswetten maken, maar in de meeste staten is dit vrij standaard. Dat gezegd hebbende, kan de bestuurder ook enige persoonlijke aansprakelijkheid dragen die van invloed kan zijn op zijn of haar licentie. Als een verzekering echter niet toereikend is om het ongeval te dekken, is het gevaar van persoonlijke financiële repercussies waarschijnlijk niet zo groot.

2. Onmiddellijke merkherkenning

Bedrijfsvoertuigen zijn meer gewoon dan je je misschien zou voorstellen. Meestal is er geen manier om een ​​voertuig dat eigendom is van een klein bedrijf te onderscheiden van een voertuig dat gewoonweg een privépassagiersvoertuig op de weg is. Grote boorplatforms zijn daarentegen meestal herkenbaar aan de bedrijfslogo’s die ergens in de cabine of aanhangwagen te vinden zijn en dat geldt ook voor bestelwagens. Er is meestal een herkenbaar merkteken dat andere bestuurders of voetgangers in staat stelt te identificeren waartoe het voertuig behoort en wat het doel is om op de weg te zijn. Overweeg even vrachtwagens in de JB Hunt-vloot. Je kunt deze vrachtwagens gemakkelijk herkennen vanwege het grote gele en zwarte logo en met meer dan 124.000 vrachtwagens op de weg, zie je ze elke dag op een snelweg of rijbaan bij jou in de buurt. Als u de merkbekendheid wilt vergroten, vooral op een lokaal marktgebied, waarom investeert u dan niet in een bedrijfsvoertuig? SUV’s zijn vooral goed voor dit doel, omdat u ook kunt investeren in aangepaste afbeeldingen die resulteren in een directe merkbekendheid.

3. Rijdend reclame bord

Als je die merkbewustheid naar een hoger niveau tilt, overweeg dan even hoeveel het kost om een ​​advertentie te plaatsen op de billboards die je op de snelweg ziet. Hoeveel chauffeurs denk je dat ze eigenlijk van de weg halen om ze te lezen? Bedrijfswagens kunnen daarentegen op dezelfde manier werken als u de juiste grafische vorm kiest. Een bedrijfsverpakking dient als een mobiel reclamebord, maar ze kunnen veel, veel effectiever zijn. Hoewel u met een graficus moet werken om het ontwerp te krijgen dat het beste aangeeft wie u bent en wat u doet, is het eindproduct zowel een kunstwerk als mobiele advertenties op zijn best. Wie is bijvoorbeeld op dit moment niet bekend met die ultra-energiedrank Red Bull? Deze auto’s hebben een aantal van de meest direct herkenbare wraps omdat ze elk die enorme rode stier ergens in het ontwerp hebben. Helaas is er enige controverse geweest over de vraag of er een oplichterij van Red Bull wordt gepleegd, maar zelfs dat draagt ​​bij aan de algemene merkbekendheid. Toch zul je je eigen merkafbeeldingen hebben, dus dat zal geen probleem zijn.