Auto’s voor avontuurlijke jongeren

Elk jaar komen er nieuwe voertuigopties naar voren, gericht op het aantrekken van vrijgezellen, avontuurlijke chauffeurs, inclusief jonge professionals.

Nieuwe modellen te overwegen

Cross-overs, SUV’s en sportwagens bieden allemaal voordelen voor die enkele, avontuurlijke chauffeurs die het juiste voertuig zoeken voor hun behoeften. 2018-modellen worden nu op de markt gebracht met nieuwe functies en ontwerpen.

De geheel nieuwe tweedeurs 2018 Wrangler JL begint bij iets minder dan € 27.000 en heeft een reeks opties voor kracht en personalisatie. De 4-deurs Wrangler Unlimited begint bij € 30,495.

De Toyota C-HR is een sportief compact cross-over voertuig met functies die aantrekkelijk zijn voor alleenstaanden die op reis zijn. Het is een besparing voor en na aankoop met een door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs van € 22.500 en brandstofefficiëntie van 27 op de snelweg en 31 in de stad. De unieke, edgy styling van de C-HR is wat het echt onderscheidt van vergelijkbare compacte cross-over utility-voertuigen.

Volkswagen biedt ook voertuigen met mogelijkheden voor weekend avonturen. De Golf Alltrack, een cross-over met vierwielaandrijving en een adviesprijs van minder dan € 26.000, is een road-trip master die een dagtocht naar de bergen of een last-minute strandvakantie aankan.

Kleinere voertuigen

Er zijn ook een aantal kleinere voertuigen die avontuurlijke opties bieden. Luxe, compacte voertuigen zijn ideaal voor autoritten naar de kust, naar schilderachtige historische steden of naar grote steden.

De Honda Civic Si is de prestatie versie van de iconische compacte auto van Honda. Zijn sportieve uiterlijk zorgt ervoor dat je opgemerkt wordt in deze snelle super handling sedan of coupe. Het begint onder € 25.000 en geeft je altijd dezelfde betrouwbare Civic engineering-kopers die je gewend bent.

De BMW 2 Serie coupe en cabrio heeft ook de aandacht getrokken van jongere kopers. Het ontwerp verwijst naar de legendarische BMW 2002 van de late jaren zestig, maar neemt die klassieke, sportieve stijl mee naar het heden met moderne aerodynamische kenmerken om zowel de prestaties als de efficiëntie ten goede te komen.

De 2-serie heeft wat autoliefhebbers van BMW gewend zijn. Zowel het interieur als het exterieur bieden luxe en moderne veiligheids- en connectiviteits functies. De twin-turbo diesel motor en transmissie combinatie zorgen voor een echt opwindende ervaring die alleen een BMW kan leveren.

Wat single gezellige autobestuurders willen

Of het voertuig nu een SUV of een kleine sportwagen is, de actieve, single bestuurders zijn altijd op zoek naar specifieke kwaliteiten.

Deze kopers zijn opgegroeid in een tijd van geavanceerde technologie en persoonlijke vrijheid. Ze willen moderne voertuigen die hun levensstijl kunnen bijhouden en verbeteren. Veel modellen die nu uitkomen, bieden precies wat ze zoeken.