Jaguar introduceert nieuwe reeks huisdieren producten

De Britse automaker heeft een reeks geheel nieuwe huisdier producten aangekondigd. De accessoires zijn speciaal ontworpen voor de E-, F- en I-Pace-crossovers en de XF Sportbrake-wagen.

Volledig scherm

De opties omvatten een morsbestendige waterbak, een opvouwbare drager en een oprijhelling achteraan die de toegang voor grote, oude honden die tot 187 kilo wegen kan vergemakkelijken. Er is ook een tony gewatteerde bagageruimte voering en een draagbare douche. De douche is waarschijnlijk ook handig voor het schoonmaken van outdoor-uitrusting zoals laarzen, fietsen en surfplanken.

Net als zijn voertuigen zijn de huisdier producten van Jaguar niet goedkoop. Ze zijn verkrijgbaar in vier pakketten, variërend van 300 voor een beschermende voering achterin tot € 1100  voor de hele shebang. Heb je een rommelige straathond en bestuur je geen SUV of wagen? Je hebt geluk; De achterzit beschermer van Jaguar werkt in de XE en XF sedans (en waarschijnlijk ook in andere auto’s van autofabrikanten).

We kunnen ons voorstellen dat de meeste van deze artikelen met een nieuw voertuig worden gekocht in plaats van achteraf te worden besteld – er zijn immers allerlei online oplossingen of in dierenwinkels te vinden – maar het comfort van honden dragen net zo gemakkelijk als het controleren van een optiebox maakt zin. Nieuwe eigenaren zullen ongetwijfeld enthousiast zijn om de hond te laten kwijlen en modderige poten op afstand houden in hun gloednieuwe E-, F- of I-Tempo. Denk aan de hogere inruilwaarde en minder kans op schade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *