Bandenbird

Te kort aan verstappen raceauto’s.

Spaaractie

Jumbo laat nieuwe Max Verstappen-raceauto’s maken, omdat ze nu al op zijn! De spaaractie van Jumbo was zo een groot succes dat voortijdig de mini autos al op zijn. Jumbo laat nu nieuwe auto’s maken om de spaarders niet teleur te stellen. 

Te kort

Jumbo is de hoofdsponsor voor Max Verstappen en vanwege vorige spaaracties al rekening gehouden met de grote belangstelling. Hierom hadden zij al extra modelautos laten maken. “Dit collectors item blijkt nog sneller uit de winkel te racen dan gedacht”, laat Jumbo weten in een persbericht. Ook laten zij weten meer autos te produceren om zo de spaarders niet teleur te stellen. 

Winnende auto

De auto is een replica van de winnende auto van Verstappen. Het is een schaalmodel van het origineel, de modelauto is (1:24) van de Red Bull Racing Formule 1-auto. Het gaat hierom om de winnende editie van de GP van Oostenrijk, herkenbaar aan de gele banden met het Jumbo-logo. 

De spaaractie geldt tot en met 5 oktober, met een volle spaarkaart kun je deze inleveren en je auto vanaf 27 december in je gekozen winkel ophalen.

 

Heb jij al een volle spaarkaart? Laat het ons weten of jij, je auto nog gaat ophalen!